Alamat Baru HQ Shaklee Malaysia

Alamat Baru HQ Shaklee Malaysia

Pada zaman kegawatan ekonomi seperti ini, banyak syarikat-syarikat besar yang telah memutuskan untuk mengurangkan pekerja, ada yang berpindah kepada bangunan yang lebih kecil serta ada juga yang hampir malah telah gulung tikar kerana faktor pengurusan ekonomi serta permintaan yang berkurangan.

Sebaliknya pula untuk Bisnes Shaklee, kami akan berpindah ke bangunan baru yang lebih GAH ! Sudah semestinya bangunan tersebut lebih besar, moden, mesra pelanggan serta mudah diakses.

HQ Shaklee Malaysia Berpindah ?

Mulai 25 April 2017, Shaklee Malaysia Sdn Bhd (HQ) akan mula beroperasi di Sunway Pinnacle. Berikut merupakan alamat baru HQ Shaklee Malaysia :

Shaklee Products (Malaysia) Sdn Bhd
Level 2, Sunway Geo Tower,
Jalan Lagoon Selatan,
Bandar Sunway, Subang Jaya.

Tel : 03-5622 3188
Toll Free : 1800 88 6577

HQ Shaklee Malaysia Berpindah.

Jadi bersempena dengan pembukaan lokasi beroperasi yang baru ini, banyak aktiviti menarik yang akan diadakan dan biarpun anda belum menjadi ahli Shaklee, kehadiran anda tetap dialu-alukan. Antara aktiviti-aktiviti yang bakal berlangsung adalah:

  1. 6 -7 May 2017 : Pemeriksaan Kesihatan (Tahap Kolestrol & Konsultasi Nutrisi)
  2. 20 – 21 May 2017 : Pemeriksaan Kesihatan Payudara

Antara aktiviti yang lain termasuklah:

  • Perundingan Nutrisi
  • Pemeriksaan Kesihatan
  • Shaklee Opportunity Hour
  • Serta pelbagai program menarik dan hadiah

Ayuh kita beramai-ramai menyertai program yang di anjurkan oleh Shaklee Malaysia!

Sekiranya anda memilih untuk sentiasa tampil sihat dan bebas dari penyakit, Shaklee merupakan pilihan makanan tambahan bernutrisi tinggi yang tepat.

Saya telah memilih Shaklee untuk diri saya dan keluarga saya, kerana saya sentiasa inginkan yang terbaik untuk menjalani kehidupan harian.

Saya pasti, anda pun pasti inginkan yang terbaik untuk diri anda dan juga keluarga bukan? Kini, pilihan ditangan anda. Semoga perkongsian saya pada kali ini memberi manfaat kepada anda.

Anda rasa perlukan suplemen tapi tak tahu bagaimana nak bermula?

For more info and to order/join Shaklee, korang boleh klik je button “Contact Me” kat bawah ni:

Pentingnya kita menjaga kesihatan dan kecantikan itu untuk memudahkan kita melalui urusan duniawi selain membantu kita untuk melaksanakan ibadah dengan sempurna, Insyaallah dengan fizikal dan mental yang sihat. Islam menuntut umatnya menjaga nyawa, bererti menjaga kesihatan diri dengan sebaik-baiknya.

Jom Sihat, Jom Nutrisi , Jom Makan Shaklee !

Thanks for reading this entry !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge