Disclaimer

Kenyataan yang terkandung dalam laman web ini tidak dinilai oleh Pentadbiran Makanan dan Dadah. Produk-produk ini atau testimonial tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Jangan menggunakan laman web ini sebagai pengganti untuk rawatan perubatan yang sesuai dan perundingan, mahupun apa-apa maklumat ia ditafsirkan sebagai preskriptif. Jika anda mengesyaki anda mempunyai masalah perubatan atau penyakit sila berunding dengan doktor anda untuk diagnosis dan rawatan.

Oleh kerana kita berkongsi testimoni sila ambil perhatian bahawa kisah-kisah kongsi tidak disyorkan atau diluluskan oleh pembuat, dan ia tidak bertujuan untuk digunakan atau dinaikkan pangkat seperti itu. Maklumat ini disediakan untuk maklumat pendidikan dan am sahaja, yang tidak boleh diambil sebagai nasihat perubatan.

Tiada tuntutan, jaminan, waranti atau jaminan tersirat atau dijanjikan. Cerita-cerita yang terkandung di sini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, menetapkan, atau merawat sebarang penyakit, penyakit atau kecederaan, atau dalam apa-apa cara menggantikan nasihat perubatan. Satu-satunya penggunaan diiktiraf undang-undang makanan tambahan vitamin / mineral adalah untuk mencegah atau merawat kekurangan vitamin / mineral tertentu.

Penulis dan pengedar maklumat yang disertakan tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang salah faham atau salah guna maklumat yang dibentangkan di sini.

Maklumat yang pihak ketiga dalam laman web ini dibawa kepada anda oleh Shaklee, bagi tujuan meluaskan kesedaran anda terhadap sains, penyelidikan dan perkembangan dalam industri makanan tambahan pemakanan. Kerana maklumat yang diperoleh daripada NHI On Demand, perspektif Shaklee Sains Kesihatan mungkin berbeza daripada maklumat yang diberikan dalam monograf ini