3 Sebab Mengapa Anda Kena Pilih Shaklee

Rungkaian 3 sebab mengapa anda kena pilih Shaklee sebagai makan tambahan terbaik oleh kerana sekarang ini terlalu banyak lambakan makanan tambahan di pasaran, sama ada ia dari dalam mahupun luar negara. Ada yang mudah di dapati di farmasi, toko jamu, kiosk dan ada yang dipasarkan melalui network marketing, jualan langsung dan sebagainya.

Keadaan ini menyebabkan ramai yang keliru dan musykil, kerana terdapat banyak jenama makanan tambahan yang baru tumbuh bagaikan cendawan selepas hujan yang memberikan pelbagai ‘janji’ terhadap produk mereka bermodalkan kelulusan pihak tertentu yang kurang jelas pengikhtirafannya.

3 Sebab Mengapa Anda Kena Pilih Shaklee

Berikut merupakan ciri-ciri utama untuk memastikan makanan tambahan anda tidak memudaratkan. Antara 3 sebabnya mengapa anda perlu memilih Shaklee :-

1.) Shaklee – Always Safe

  • Menjalani lebih 80,000 ujian kualiti setiap tahun.
  • Potensi yang dijamin dan mendapat pengesahan Pihak Ketiga .
  • Keasliannya dijamin menerusi 350 ujian pencemaran dilakukan terhadap SETIAP bahan botani.
  • 100% kepuasan dijamin

2.) Shaklee – Always Green

  • Tiada perisa tiruan
  • Tiada pemanis tiruan
  • Tiada pewarna atau lemak trans
  • Tiada suapan tersembunyi
  • Tidak menjalani ujian terhadap haiwan
  • Tidak mengandungi bahan yang dilarang
  • Tidak mengandungi peluntur klorin

3.) Shaklee – Always Work

  • USD 250 Juta telah dilaburkan terhadap ujian-ujian kajian dan pembangunan (R&D)
  • 70 kajian klinikal telah diterbitkan
  • 60 orang saintis Shaklee
  • 50 patents

50th Anniversary Landmark Study menunjukkan pengguna supplement Shaklee dalam jangka masa panjang memiliki kesihatan yang lebih baik dari mereka yang hanya mengambil multivitamin dan yang tidak mengambil supplement sama sekali.

Sekiranya anda mencari hidup yang sihat dan berpanjangan, Shaklee telah membuktikan bahawa produk kami boleh memberikan hidup yang lebih sihat, bertenaga, muda pada tahap selular. Pilihan di tangan anda, saya telah pun memilih yang terbaik untuk diri saya dan keluarga saya. Jadi inilah kenapa #WhyIShaklee.

Saya pasti, anda pun pasti inginkan yang terbaik untuk diri anda dan juga keluarga bukan? Kini, pilihan ditangan anda. Semoga perkongsian saya pada kali ini memberi manfaat kepada anda.

Anda rasa perlukan suplemen tapi tak tahu bagaimana nak bermula?

For more info and to order/join Shaklee, anda boleh klik je button “Contact Me” kat bawah ni:

Pentingnya kita menjaga kesihatan dan kecantikan itu untuk memudahkan kita melalui urusan duniawi selain membantu kita untuk melaksanakan ibadah dengan sempurna, Insyaallah dengan fizikal dan mental yang sihat. Islam menuntut umatnya menjaga nyawa, bererti menjaga kesihatan diri dengan sebaik-baiknya.

Jom Sihat, Jom Nutrisi , Jom Makan Shaklee !

Thanks for reading this entry !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge